Sommarloooov
Publicerat den

En bild från skolavslutningen igår. Nu är det sommarlov, vilket är helt unbelievable.
Självporträtt
Publicerat den

Här kommer en till bild från min egna lilla photoshoot jag hade. Vad mobbad man måste se ut när man krånglar med stativ och kamera för att sedan försöka se snygg ut medan man väntar på autoutlösaren.
 
Den här bilden har jag gjort svartvit och lagt på ett extra sken bakom. Bilden är ju tagen i motljus så jag förstärkt ljuset bakom mig med lite extra strålar. Vad tyckte ni om det? 

 
Efter skolan har det varit en riktig äckeldag. Jag var så trött att jag inte ens orkade kolla på PLL. Det är då man behöver komma ut, men det orkar man verkligen inte heller. Jag hasade mig dock ändå upp ur soffan, för det var typ jobbigt att vara så trött som jag var. Jag hoppade i mina gamla foppatofflor med storlek 35 och gick ca 1,5 km i långsam takt. Det var rätt skönt. När jag kom in sen skypade jag och Olivia och nu känns det faktiskt lite bättre. När jag inte hittar på riktiga grejer blir jag så deppig och kan tycka så synd om mig själv. Ganska dumt egentligen. 
 
Hatar när bloggen blir så ful med dåliga bilder ibland (tänker på gårdagens inlägg) men "who the hell cares", som jag och Nora börjat säga. Det stämmer så bra för vem läser ens min blogg? Hejdå :PLunchen idag
Publicerat den

 
Jag och Nora hade inställd engeleksa och därför lunchrast i två timmar idag. Vi passade då på att äta en god lunch på stan. Glädje blev det och supergott var det! Jag åt wallenbergare med potatispurré och Nora åt fläskkarré med rotfrukter. 
 
Skulle inte tacka nej till en portion av det nu. Känner mig hungrig nu klockan 23. Funderar på att ta lite flingor.Summer
Publicerat den

 
Hejsan!
Idag har det ju också varit helt underbart väder. I skolan så gör vi ju knappt någonting och när man inte har några läxor när man kommer hem så känns det ju nästan redan som sommarlov. Jag fick reda på tre betyg idag och alla var bättre än vad jag trodde så det var verkligen kul.Hoppas ni har haft en bra dag. Kram
 Varm och skön dag
Publicerat den
Hejsan bloggen.
Idag har det ju varit fantastiskt väder ute. I skolan idag hade vi friluftsdag och var därför ute vid en sjö och paddlade m.m. Så mycket skönare än att sitta in och ha typ spanska.
Efter friluftsdagar träffade jag och Nora Alexander på bussen och alla tre åkte hem till Nora där vi solade, badade och grillade. Precis som en riktig sommardag ska va (minus skolan). Det är så himla skönt att man kan göra vad man vill efter skolan utan att behöva tänka på plugg.Dålig självdisciplin
Publicerat den

something i really need to work on, self discipline and dedication!!!!

Olivia om du läser detta: Detta är nog orsaken till alla mina planer som jag gör. Dålig självdisiplin.
 
Ibland kan jag bara bli så himla irriterad på mig själv. Jag har sådan dålig självdisciplin att jag lider av det, haha. Samtidigt är jag en person som gillar att vara aktiv och ha mycket att göra och när jag väl gör det trivs jag hur bra som helst med det. Det är dock precis innan eller framför allt de gångerna det gäller tråkiga saker som det inte fungerar lika bra. Låt oss säga att jag har jättemycket läxor och mitt rum att städa. Även om jag vet: att när det här är klart kan jag göra vad jag egentligen vill, så händer det inte att jag tar tag i det. När det gäller läxor är jag nog inte ensam om att skjuta upp det till sista dagen men tänk va skönt det skulle vara om jag gjorde klart något tidigt för omväxlingsskull?
 
Jag är i en bra fas när det gäller dansen nu och jag tycker verkligen om det. Jag vill träna mer för att bli en bättre dansare, för att kunna stretcha mer men ändå ha stabiliteten (annars kan man lätt skada sig). Jag vill, jag vill och jag vill bli träna och bli bättre för jag älskar det verkligen. Det är just det här att slita sig från sängen och verkligen ta tag i  det som jag egentligen behöver träna på. Att det känns bra efter och att det faktiskt kan vara kul under tiden är något jag redan vet.Så det egentliga problemet ligger nog hos min dåliga självdisciplin. Kan en bättre själv disciplin leda till lösningen av alla mina problem? haha. Och, hur ska man göra egentligen, för att få  bra självdisciplin då? 
 
Nu är jag taggad på förändring när det kommer till min självdisiplin för att förhoppningsvis kunna göra livet lite enklare för mig. Men bara för att jag har dålig självdisiplin är det något jag inte kommer hända. Asså åhhh. 
 
Bild länkCara Delevingne
Publicerat den

1 2 3 4
 
Tycker att denna person är så otroligt cool. Hon har så snygga ögonbryn, så cool stil och verkar ha en sån rolig personlighet. Känner bara: ge mig det. 
 Dans med Starstruck Dance Crew
Publicerat den

Jag, Karolina, Johanna, Lisa, Cecilia och Cecilia blev tillfrågade av Sanna, Emelie, Linn och Johanna, att få vara med och dansa ett nummer tillsammans med dem på uppåner festivalen idag. Deras grupp heter alltså Starstruck Dance Crew som rubriken säger. 

Det är alltid kul att dansa utöver de vanliga klasserna på Helens och det hoppas jag det blir mer av. Man går ju liksom på en dansskola för att lära sig att dansa och bli dansare för att kunna göra sånt här.
Låten vi dansa till var Applause med Lady Gaga förresten. Rätt så trött på den nu...
 
Vi var även med i ett nummer då vi stod i publiken och dansade till "busy doin nothing". Alla barn som var med och dansade kom bakom scenen sen och ville ha allas autografer, så himla söta! Jag som inte har någon autograf, då att skriva autografer inte är något jag väntar mig att få göra, så var min jätteful.
 
Här är en bild på mig och Lisa i danssalen imorse runt 9 tiden innan vi bar oss iväg. (Fotade inget annat på hela dagen).
 
 
 
 
 Katt
Publicerat den

Tänk att va en katt. Utan bekymmer, utan minne, bara tänka på sådant som för dem är nödvändigt.  
 
 
Kände för att fotografera men hade inget annat att fotografera än min katt så det fick bli lite bilder på honom. (Om ni skulle undra)