Liseberg
Publicerat denIgår var den stora dagen på Liseberg med alla natur och teknik 2:or. Dagen började först med en föreläsning om blodtryck och blodomlopp hos olika djur. Alla var så himla trötta och otaggade då och jag vet fler än mig som knappt kunde hålla ögonen öppna, haha.
 
Vi skulle till Liseberg för att mäta fysik och puls i olika åkattraktioner och göra olika typer av "upplevelseåk". Upplevelseåken innebar att vi + några andra skolor fick hela Liseberg för oss själva i en timma. Då fick vi åka på sådana sätt man annars inte får åka, tillexempel med glas med vatten och fjädrar, för att se vad som skulle hända. 
 
Jag trodde att det skulle bli mycket mer fysik och biologi under dagen, men det var faktiskt inte så mycket alls. Vi hade alltså jättemycket fritid då vi åkte massor, spelade på chokladhjul (George vann både en stor Marabou och en M&M på första försöken), åt godis, hamburgare och glass. På slutet då vi inte hade jättemycket tid kvar samlades nästan alla naturare för att åka de sista åken tillsammans. Vi skrattade, sjöng och skrek NA NA NA DOMINERAR och fyllde upp hela tåg i både Balder och Kanonen. Sen sprang vi skrattandes tillbaka till bussarna då vi nästan var försenade. Detta var nog den roligaste dagen på gymnasiet hittills.ɑ n n i k ɑ

Härliga bilder!

Svar: Tack så mycket :D
annaemiliia.blogg.seURL: http://blogofphoto.webblogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?