Saker jag bestämt mig för...
Publicerat den

... men inte följt upp under den närmaste tiden. (Om det hade varit "för alltid" skulle inlägget aldrig publiceras). 
  1. Bära med mig kameran vart jag än går för att kunna fota allt "kul" jag är med om.
  2. Klara augustiutmaningen utan det minsta fusk eller bakslag. 
  3. Ta igen den fysik jag missat, p.g.a. lathet innan sommarlovet, på sommarlovet. 
WOW kom bara på tre punkter. 
 
Nu till lite alvarligare snack. Vill ni att jag ska blogga (1) konstigt, roligt och oseriöst eller (2) seriöst, stylish, snyggt och fancy eller (3) djuppt, klassiskt, filosofiskt och nördigt? Eller en total mix av allt. Man kanske känner sig förvirrad om man kommer till min blogg då men det kanske även har sin charm. Det jag vill är i alla fall att ha mer fina bilder att lägga upp. Så nummer 1. på listan ovan måste jag ta tag i på nytt. Hej!
 
 Grubbel
Publicerat den

Min blogg är ju skrattretande dålig. Jag säger att jag är taggad och ska komma igång men det händer liksom inte. Dessutom har det inte varit särskilt lämpligt att blogga i helgen då jag vart borta och glömt kameran hemma.

Vi var i Dalsland i en stuga utan wifi och toalett. Japp, ni läste rätt, utedass var vad som gällde. Tyckte dock det var skönt att komma ifrån "livet" lite och kunna läsa, fundera och njuta av god mat medan regnet smattrade mot fönsterna. Till en början ångrade jag att jag inte tog med kameran. Fast vid närmare eftertanke kanske det fick det mig också att slappna av ännu mer. Jag bara var där för att vara där, inte för att ta massa foton för att ha som bevis.

Hej det är kväll och jag leker jämt filosof då. Vad jag menar är att nu när jag bloggar försöker jag låta klok och djupsinnig. Vet ej om jag lyckas precis.

Godnatt readers.
Ny Header & annat snack
Publicerat den

Idag: Jobbat, städat, dator.
Nu: Klockan är 01:47 och jag har bytt header.
Imorgon: Sista dagen på sommarlovet, Olivias födelsedag, middag med tjejerna hos Olivia, första danslektionen för i höst. 
 
Vilken rolig dag det ska bli imorn (insåg jag när jag radade upp vad jag ska göra)! Och det enda jag behöver göra nu emellan är att sova. 
 
Jag känner mig motiverad. Det gör jag jämt på kvällen/natten. Ni vet mitt inlägg: "happy new läsår" (vilken fjantig rubrik förresten?). Det skrev jag också då det var kväll. Hihi.
 
Men jag är taggad på att blogga. Jag älskar att skriva, inspirera och göra "ordentligga" inlägg. Bara det att jag ibland tyvärr inte har ork och tid. Och då blir det inte kul längre för att antingen kommer det inte upp något alls på bloggen, eller så är det dåliga inlägg.Men nu när allt drar ugång igen kommer det faktiskt vara lättare att blogga! Ju mer man har att göra ju mer effektiv blir man!
 
Godnatt! <3
 
Vet inte om jag lagt upp bild på den här igelkotten förut men visst är den söt? Att jag kom så nära och kunde fota är ju ett under
 Kaffe and da youtube
Publicerat den

Fick sluta tidigare från jobbet idag, yey.   
 Happy new läsår
Publicerat den

Fotade lite random bilder förut med jag och mig själv
 

Många kanske ser nyår som en möjlighet att starta på nytt. Nytt år med nya löften och nya möjligheter. Jag tycker istället skolstarten är en sådan möjlighet.

 

Inget som tyder på en skön nystart finns när det är nyår, tycker jag. Det är mitt i vintern, man har de värsta månaderna framför sig, man är blek, har ful hy och elektriskt hår. Man har gått halva sitt läsår och har bara ett kort jullov mellan terminerna. Så, vad är det egentligen som känns motiverande för vissa? Kanske grejen med att det ÄR ett nytt år motiverar för en del. Det gör det inte för mig. Bara för att det ÄR ett nytt år känner jag inte någon skillnad. Efter sommarlovet kan jag dock känna ”denna skillnad”.

 

Allt negativt som vintern tyvärr för med sig har istället sina positiva motsatser på sommaren. Man har för det första slutat årskursen man gick i och är alltså inte mitt i något. För det andra har man fått ta en paus från vardagen och rutinerna, fått vila ordentligt, solat och badat. Vilket har resulterat i att man känner sig pigg, frisk, fräsch och snygg. Man mår helt enkelt toppen!

 

Det är så här jag känner. Håller ni inte med? Vad är era mål för det här läsåret? Jag själv känner mig alltid mer motiverad vid den här tiden på året.  På vintern, vid nyår, har man inte alls samma pigga känsla. Nystarter är alltid sköna och de passar som bäst då man mår som bäst!

 
Kaffemys
Publicerat den

Myser i sängen med kaffe. Storstädar egentligen mitt rum men det hör fick bli en lite paus.

Vill förresten säga att jag vill blogga nu, därför gör jag det! 


The Maze Runner
Publicerat den

 
När vi var på Tenneriffa på sportlovet i februari läste jag The Maze Runner. Nu kommer den komma på bio i September och ovan ser ni trailern till den. 
 
Det är faktiskt en triologi men jag har faktiskt inte läst de andra böckerna än, trots att jag tyckte första var superbra! Men nu efter att ha sett trailer 2 (det finns en äldre sämre) så blir jag jättesugen på att läsa den boken. I morgon jobbar jag i kiosken igen och då kan jag ju sitta och läsa! Perfekt.