Page 365/365
Publicerat den

Vad har jag gjort år 2014?

Först tänkte jag att i år har det väl inte hänt så mycket? 2014 har känts lite mer som ett "mellanår" Allt har flutit på och inga direkta förändringar har skett i mitt liv. Jag har till exempel fyllt 17 (som känns som en ganska onödig siffra) och börjat 2:an på gymnasiet (som är det jobbigaste året med mest plugg), och det är ju inga speciella saker alls. Man går ju bara och längtar till året som kommer efter, då man fyller 18!

 

Fast vid närmare eftertanke måste jag ändå säga att 2014 har varit ett riktigt bra år. Jag har lärt känna fler människor och fått nya riktiga vänner. Jag har rest mycket, till ställen jag aldrig varit förut. Och dansen har gått hur bra som helst! Det är verkligen kul att se på gamla dansvideos, från ett år tillbaka, och märka sin egen utvecklingen.

 

Jag letade igenom gamla bilder från året för att minnas vad jag har gjort, och här har ni dem.

 

Teneriffa med mamma, Berndt, Melker och Ellen. Kroatien med Pappa, Martina, Ellen, Melker och Emma. 

Jag har umgåtts mycket med mina vänner. Fikat, myst, vart på festligheter och andra äventyr.

Jag har också dansat mycket. Uppträtt på upponerfestivalen i Tibro, Kulturgalan, två shower med Helens och en med dansskolan MoveIt Dance.

Så det var väl allt. Nu blickar jag fram emot 2015 som jag tror kommer bli ett kanonår! Jag fyller 18, åker till London med Lisa, börjar 3:an till hösten och jag har på känn att många fler saker kommer att hända.

KRAM
Fika med Moa
Publicerat denVi kom ganska tidigt in till stan så efter att vi hade fixat presenten tog vi en fika på rådhuset. Det är så himla mysigt att sitta inne på ett café med tända ljus när det är snö ute.Hej mitt vinterland
Publicerat den

 
Och så kom äntligen snön. Vi hade faktiskt ett lager snö här ute på landet även på julafton men det slår ju inte snön som kom i natt. Jag har verkligen tröttnat på att det varit så grått i höst. Det känns som om solen kommit fram en enda gång. Men nu när snön lyser upp blir det helt annorlunda.

Idag ska jag först städa mitt rum och fixa med lite småsaker innan det bär av in mot stan. Jag och Moa ska först ses för att köpa en present och sedan ska vi äntligen få träffa Olivia, som är hemma från Spanien över jul. Jag har saknat henne så himla mycket så detta ska verkligen bli jättekul att få träffa henne igen! Senare på kvällen ska vi alla tre på 18-års fest, så detta låter som om det kommer bli en rolig dag/natt.

Kramis
GOD JUL
Publicerat den

Hej och god jul på er. Hoppas ni haft en bra julafton och en bra juldag! Igår på julafton var vi med mamma och släkten på hennes sida och idag firade vi med pappa. Så det blir nästan som två stycken julaftonar för mig och mina syskon, haha.
 
Tänkte också passa på att visa en julklapp som jag är jättejättenöjd med. Och det är dessa skor som jag fick utav mamma. Är dom inte snygga? JAG ÄLSKAR DOM.
 Julshowerna 2014
Publicerat den

Jag, Kiana och Karro i logen.
Kläder, smink, mobiler, plattångar, mat + Kiana!
Jag som ska föreställa en sexåring.
Snygging.
 
Förra helgen var det åter igen dags för Helens Dansskolas alla julshower. Och det är ju alltid så himla kul!
I år dansade jag fem nummer. Fyra stycken jazz och ett balett nummer blev det. Nu är anmälan igång inför nästa termin och då ser det ut att bli lite mer Hiphop och feminine vibe. Även om jag älskar jazz behöver man ibland bryta av med lite annan dans så man får lite variation. 
 
Här kommer lite bilder från ett utav jazznummrena och det är Carolina som har fotograferat. Så himla fina bilder! Kolla in hennes blogg HÄR