Konfirmation
Publicerat den


Idag konfirmerades min lillasyster. Så först var vi i kyrkan och kollade på lite sketcher, sjöng psalmer och sånt som man gör i kyrkan på en konfirmation. Det höll på ganska länge så det blev rätt långtråkigt efter ett tag. Haha. Men mat blev det sen och det var ju gott!
 



DIY coca cola flaska
Publicerat den

Har sett lite i videos på youtube och även på pinterest att folk tagit glasflaskor för att sedan hälla färg i dem och måla dem på insidan. Därför tänkte jag prova detta med en fin cola flaska som jag hade sparat. Tyckte faktiskt att det blev ganska snyggt. Sen är det alltid roligt att pyssla och fixa grejer som blir unika. Den här flaskan tänkte jag att man kanske kunde sätta någon blomma i eller bara ha som prydnad. 


Vad har ni gjort idag annars då?
Imorgon ska min lillasyster konfirmeras så efter kyrkan kommer släkten hit och det blir nog god mat och så. Haha. Nu ska jag titta på youtube, läsa eller se på awkward. Godnatt!
 



Nytt
Publicerat den

Idag har jag städat i mitt rum och vart på stan. Först gick jag med Nora, sen lite själv och sen med Hanna. Jag köpte lite kläder som ni ser på bilden. Men jag köpte även lite till mitt rum som jag tänkte att ni får se bilder på nån annan gång. 
 
 
Svart kofta från gina tricot 149:-
Magtröja från H&M 79:-
Shorts från bikbok 249:-
 



Sommar
Publicerat den

Efter 10 timmars jobb kommer jag hem och så ska vi äta grillat med färskpotatis. Och inte nog med det, glass med jordgubbar blir det sen också. Åh, sommar <3




Sommarkläder
Publicerat den

Antingen känner man sig nöjd med de kläder man har och tycker inte att man behöver någonting, eller så behöver man allt. Just nu känner jag att jag behöver allt! Allt ifrån shorts, toppar, koftor, kjolar, klänningar och skor! Det är väl mest för att det är SOMMAR nu och jag har mest höst- och vinterkläder. Åh jag vill verkligen shoppa. Haha.
Inspiration som kommer från Pinterest.

 



Detta inlägg skulle kommit ut igår kväll
Publicerat den

 
Idag har jag vart i skolan och gjort biologiprov + haft lite vanliga lektioner. Efter skolan följde jag med Nora hem och vi pratade mest och åt. Haha.
Nu ligger jag i sängen och tittar på awkward. Imorgon är vi ju lediga fast jag ska jobba så det blir upp klockan 7 imorgon igen...
Ha det så bra!



Mellis
Publicerat den

 
Hej skulle bloggat om detta förut men glömde. Detta åt jag till mellis idag. När jag var liten gillade jag inte avokado men nu älskar jag det! Tycker det är så bra när man tycker att nyttig mat också är gott för det är inte så ofta det är så för mig haha. 
Idag fick vi även reda på hur det hade gått i nationella i Engelska. Kan inte påstå att jag är nöjd men trodde det hade gått sämre så det var ändå en slags lättnad.
 
Nu ska jag sova! Kram



Stinas 18-årsfest
Publicerat den

Igår hade Stina sin 18-årsfest eftersom hon fyller 18 på lördag. Efter en hel dag med plugg kunde den inte ha slutat bättre. Tack för igår Stina! Du är bäst <3
 
 



Blomplockning på biologin
Publicerat den

Idag är det sommar!!!








Värme
Publicerat den

 
Klockan 10 över 10 nu på kvällen satt jag och Ellen ute på balkongen med våra datorer. Vilket härligt väder det har varit idag och vilken temperatur! Dock missade jag detta och hade skjorta och svarta tights hela dagen. Imorgon ska det dock bli ännu varmare och då ska jag i alla fall ha kjol.
 
Nu hade jag tänkt kolla lite bloggar för att sedan sova. Godnatt :)



Väskor
Publicerat den

VÄSKA 1 VÄSKA 2 VÄSKA 3(går tyvärr bara köpas i England) VÄSKA 4 VÄSKA 5
 

Jag behöver verkligen en ny väska känner jag nu. Både för att jag inte har någon snygg och för att de jag har är försmå eller trasiga. Men jag gillar inte att lägga allt för mycket pengar på väskor som vissa gör. Det finns ju ändå så många billiga snygga alternativ. Jag kan typ inte en enda märkesväska och vet inte vad de kostar och har aldrig riktigt förstått mig på grejen med just märkesväskor.
Jag anser att man måste tänka på vad man vill lägga pengar på. Ett tips är att mäta i vad annat kan kosta. T.ex. Den här tröjan kostar 400:- Är det värt lika mycket som 40 cheaseburgare? Haha...
 



Matteplugg
Publicerat den

 
Sitter nu och räknar matte förfullt och det går faktiskt väldigt bra. Är inte ofta det känns så ju!
Har även andra läxor jag borde göra som inte går lika bra men det får jag fokusera på sen. 



Nytt mobilskal
Publicerat den

Hej jag köpte ett nytt skal på stan igår för mitt förra var så trasigt och slitet. Det här är lite buckligt och så lent! Nora har ett sånt genomskillnigt och jag tyckte jättemycket om det en dag då hon hade det till skolan. Jag höll på och satte på det på min mobil hela tiden, därför införskaffade jag mig ett eget. Det ser ut som solen skiner ner i kristallblått vatten. Hahaha. 
Det finns på kjell och kompani och det finns även i grönt tror jag. 
 
 



Jazz i skolan
Publicerat den

På idrotten på min skola får man välja mellan att ha boll, fys eller dans. Man väljer det i början av ettan och är sedan med den grupp man valt hela kursen. Jag valde dans, vilket kanske är förståeligt med tanke på att jag dansar. Dock var jag lite osäker innan valet eftersom det skulle vara väldigt basic. Och idag var det ett exempel på något riktigt basic. Vi har inte dansat så värst mycket innan och idag var vår första riktigta danslektion. Vi körde jazz och gjorde ordentliga uppvärmningar och teknikövningar med plier. Vi övade även på padeborer och liknande över diagonalen. Det var riktigt kul att det var liksom "riktig" dans och inte sådan typisk dans som man kanske är van vid att ha gjort på idrotten innan. Jag kände dessutom igen mig väldigt väl när de som aldrig gjort padeborer innan, inte fattade. Jag har ju också vart där och kommer ihåg när det inte gick. Nu låter det som om jag dansat jättelänge och är ett proffs och nej så är det inte. Men ni förstår vad jag menar.
 
Nu ska jag läsa, sova, läsa bloggar, läsa veckor revyn eller något annat. Kanske kolla youtube klipp. Man vet aldrig. Godnatt!
 
 



Vecko revyn
Publicerat den

 

Nya numret av vecko revyn hamnade i brevlådan idag. Jag tycker verkligen den tidningen är bra! Den är väldigt bred när det gäller innehåll och jobbar mycket för att alla tjejer är fina oavsett kroppsform. En stor hiss. 



McDonalds
Publicerat den

Hej, idag har jag varit i skolan, gjort ett historiaförhör som gick överförväntan, fixat ett nytt pass och ätit på mc donalds. Haha.
 





Motivation och inspiration
Publicerat den

Det går så upp och ner för mig när det gäller motivation och inspiration till olika grejer. Ett tag nu har jag inte kännt någon motivation till någonting och allt har gått så himla dåligt. Nu känner jag mig istället motiverad till allt, det blir ofta så på kvällarna, haha. Det händer ofta så att jag bestämmer mig för att få en förändring, men det blir aldrig riktigt genomfört bara för att jag kommer in i en period då jag inte känner mig motiverad. Hatar att jag är så ojämn när det gäller sånt.
 
Men det känns självklart skönt att vara motiverad igen, bättre det är att inte vara det. Så vad är det jag känner mig motiverad till då (för att komma till saken)? Jo, efter att det gått så dåligt som det aldrig gjort i hela mitt liv i skolan har jag fått tillbaka den motivationen och känner lite "ne nu jädrar ska jag visa dom att jag visst kan" haha. Sen är jag även väldigt motiverad till dansen och ska dansa massor nu när det är uppehåll mella klasserna. Jag ska även försöka träna annat (hehe) och ge allt. 
 
Jag har också sett massa inspirations bilder det senaste och är sugen på att pyssla, baka, rita och göra sådana grejer. Jag vill vara kreativ, få roliga idéer och göra mitt rum lite roligare t.ex. I min tidigare blogg har jag någon gång sagt att jag ska ändra lite men det har aldrig kommit upp något resultat, och jaa. Lite som jag förklara där uppe så försvann "motivationen" till det. Jag kunde inte bestämma mig och vissa grejer kunde jag inte ändra förrän i sommar osåvidare. Men nu är det sommar snart. Och på sommarlovet, förutom att jobba, kan jag pyssla och greja hur mycket jag vill. Yey.
 
Bilder pinterest
 



Hej blogg.se
Publicerat den

Hehe. Innan har jag hållt på och ursäktat mig vid blogg byten men nu för tiden är det så vanligt att det säkert blivit en vana för er. Haha orkar inte be om ursäkt och vad finns det att be om ursäkt för egentligen?
 
Idag ska har jag bara hunnit med att fixa med bloggen men ska snart hoppa in i duschen och sen plugga lite. I fredags fyllde min lillebror Melker och även min pappa år. Så idag är det släktkalas. 
 
Något som är så mycket bättre med blogg.se är att man kan ha vilken design som helst och välja bredden på bloggen! Det kunde man inte på fames. 
 
Vi hörs!