Hello Autumn
Publicerat den

 
På sina ställen ser man ett och ett annat gult löv, skolan har kommit igång på riktgit och man har inte längre shorts och t-shirt. Hösten är här folk, och personligen sitter jag hellre inne med mysbelysning på och läser en bok, istället för att göra något somrigt utomhus.
 
Av någon anledning gillar jag hösten. Har nyligen kommit på det. Även om den är grå, kall och regnig så finns det en viss charm med den.
 
Här tänker jag rada upp alla positiva saker med hösten så att ni kanske blir lite mer peppade på kallare tider.
 
  • Mysiga kvällar. Efter en hel dag kan du sätta dig med en kopp varm choklad och läsa en bok eller titta på film. Tänd lite ljus, ta på dig raggsockorna och gör det sådär övermysigt.

  • Frisk luft. När det är soligt och lite kyligt (tänk er en höstmorgon) är det alltid så himla skön luft ute. Perfekt för en promenad.

  • Svamp. Själv hatar jag kantareller och annan svamp men av en anledning älskar jag att plocka. Jag brukade jämt göra det tillsammans med min pappa när jag var liten, och i år var faktiskt första gången jag plockade svamp på väldigt länge. Mysigt.

  • Nya kläder. Affärerna har hängt undan alla sommarkläder för länge sedan, och istället tagit fram  tjocktröjor, jeans och jackor. Håll med om att sådana kläder är mycket mer intressanta, snygga, mysiga och sköna, än de man har på våren/sommaren.

  • Fritidsaktiviteter. Det jag känner att jag saknar mest på sommarlovet är självklart dansen. När hösten kommer drar allt igång igen!

  • Högtider som Halloween. Vet inte hur det är med er men Halloween är något jag tycker vi firar alldeles för lite här i Sverige. Det är ju så himla roligt! Älskar läskiga saker, att klä ut sig och äta godis. Fixa en halloweenfest med dina kompisar och klä ut er i år! Jätteskoj ju, haha.

  • Julen. Känns lite konstigt att prata om det nu i September. Men när hösten brukar vara som tråkigast kan man börja tänka på jul och vad allt roligt det innebär. Hösten går ändå så snabbt och vips är det julafton, haha.
 
Så, här fick ni förhoppningsvis lite inspiration och positiva tankar kring hösten. Har nämnt det tidigare i lite inlägg att jag är så glad att hösten kommit och känner mig ännu mer pepp efter jag skrivit detta. Håller ni inte med?
 
 Susanna Maria J

Gillar allt det du skriver :)

Svar: Åh tack så mycket :)
annaemiliia.blogg.seURL: http://oslofru.com/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?