Vilken bok ska jag läsa?
Publicerat den

Nu när det är höst är det ju extra mysigt att ha en bra bok att läsa. Jag är jättesugen på att ha en riktigt bra bok som man verkligen inte kan släppa ni vet. Jag har läst halva "Looking for Alaska" av John Green. Men sen var jag tvungen att läsa "Jellicoe Road" i skolan och då blev det att jag fick sluta mitt i. Nu när vi inte läser Jellicoe mer så måste jag komma in i Looking for Alaska på nytt. Jag vet inte varför men jag känner mig inte alls sugen på den boken längre. 
 
Efter att jag, Moa och Alice hade vart på The Maze Runner var jag riktigt sugen på fortsättningen, "The Scorch Trials". Jag har läst lite och även lyssnat på den och har kommit ungefär halvvägs, på den också. Men är inte så sugen på den heller längre! Jag hatar att ha påbörjade böcker som jag inte läser ut men det händer liksom aldrig att jag läser dem eftersom jag inte vill, haha. Samtidgit vill jag ju så gärna läsa! Funderar på att läsa Mockingjay nu innan filmen kommer också. Kanske ska läsa den innan? Och ta mig ann "Looking for Alaska" och "The Scorch Trials" sen?
 
Har egentligen massa böcker i min bokhylla som jag ska läsa men aldrig tar tag i. Nej, nu får jag ta och läsa någon bara!
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?